Posjeti Jasku!

3 KARTE ZA MNOŠTVO RAZLIČITIH ISKUSTAVA - karta užeg centra, karta biciklističkih ruta i karta vinske ceste!

3 KARTE ZA MNOŠTVO RAZLIČITIH  ISKUSTAVA - karta užeg centra, karta biciklističkih ruta i karta vinske ceste!

Turistička zajednica grada Jastrebarskog osmislila je i dizajnirala tri različite karte te je na taj način osigurala sigurno vodstvo šarolikim putevima autentičnog sadržaja Jaskanskog kraja za koje se sami odlučite i odaberete.

Karte sadrže detaljan prikaz tlocrta različitih dijelova grada, okolice i ruta koji vode smjerovima gradskih i prirodnih  prostranstava te kriju najdragocjenije dragulje ovog prekrasnog i očuvanog krajolika. Karta užeg centra Jaske prikazuje plan samog grada, raspored ulica i naselja, kao i smještaj najrelevantnijih ustanova koje možete pronaći pomoću legende. U njoj također možete naići na opće informacije o gradu Jastrebarskom, ali i pokoju zanimljivu činjenicu koju svakako vrijedi znati.

Ukoliko želite poći uzbudljivim stazama veličanstvenih obzora,odaberite svog električnog prijatelja u javnoj garaži u neposrednoj blizini perivoja, skinite aplikaciju „Jaska Bike“  i otvorite kartu biciklističkih ruta koja nudi čak 8 različitih ruta kroz prirodu Jaske i njene okolice. Karta, između ostalog, sadrži popis naselja kroz koje Vas svaka staza vodi, kao i informacije o njihovom trajanju i fizičkoj zahtjevnosti. Uključite se u vožnju i otkrijte sve atraktivnosti i zanimljivosti koje su skrivene na putevima ovog malog idiličnog grada.

Za sve vinoljupce i ljubitelje slika brežuljaka ukrašenih vinogradima poznatih vinara, posebno je izrađena karta vinske ceste koja detaljno prikazuje položaj svih vinskih podruma na području Plešivice i Jaske. Upustite se u avanturu i dopustite da Vas dinamični putevi, nalik na žile kucavice, vode zelenim proplancima i doživite nezaboravna iskustva.

Karte možete preuzeti u digitalnom obliku na službenoj stranici ili u uredu Turističke zajednice grada Jastrebarskog.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 11°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 95%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!