Posjeti Jasku!

Bijeli grozd - nagrađena Plešivicva

Bijeli grozd - nagrađena Plešivicva

Proteklog tjedna održana je osma po redu svečana dodjela nagrada u vinskom turizmu "Bijeli grozd 2019", a kojom prilikom su dodijeljene diplome vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam te pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture i vinskog turizma.

U odnosu na ukupno prikupljene bodove, priznanja su dobile vinarije najbolje u vinskom turizmu u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji. Uz tri turistički najbolje hrvatske vinarije, priznanja su dobili i najbolji u pojedinim hrvatskim regijama: Bregovita Hrvatska, Južna Dalmacija, Sjeverna i Srednja Dalmacija, Istra i Kvarner, Slavonija i Podunavlje. 

Tako je posebno priznaje za izniman doprinos u razvoju vinske kulture nagradu primila vinarija Kurtalj. Nagradu za 3. mjesto u kategoriji, Bregovita Hrvatska, primila je Vinogradska kuća Braje za najbolji vinski podrum u području eno - gastro turizam, dok je Vinarija Kolarić primila nagradu za 2. mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizam. 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 26°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 73%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!