Posjeti Jasku!

Božićna bajka u perivoju dvorca Erdödy

Božićna bajka u perivoju dvorca Erdödy

Advent u Jaski“ počinje 2. prosinca i trajat će sve do 13. siječnja 2019. godine, a u božićnom ruhu perivoja dvorca Erdödy i uz bogati program ove će godine baš svaki uzrast imati priliku osjetiti čari blagdanskog ozračja i dobro se zabaviti.

Jaskanska zimska bajka započet će paljenjem adventske rasvjete u perivoju i po cijelome gradu, a bogati program ovogodišnjeg adventa činit će brojne kreativne radionice i igraonice, izložbe, sajmovi, projekcije, kulturno umjetnički i zabavni program, bajkaonice, koncerti i turniri, od kojih će se velika većina održavati u žitnici i na klizalištu.Na klizalištu će tako baš svi uzrasti moći klizati, a oni najmlađi pohađati školu klizanja i  usvojiti prve klizačke vještine. Naime, škola klizanja za djecu starije predškolske dobi održat će se od 10. do 21. prosinca, a škola klizanja i škola hokeja za djecu školske dobi od 27. prosinca 2018.  do 10. siječnja 2019. godine. Prijave za školu klizanja za djecu starijeg predškolskog uzrasta zaprimaju se u dječjim vrtićima kod odgajateljica predajom pravilno ispunjenih i potpisanih letaka, a prijave za školu klizanja i školu hokeja namijenjenu školarcima započet će početkom prosinca. Letak možete preuzeti dolje! 

Organizatori manifestacije „Advent u Jaski“ su Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica, Centar za kulturu i Društvo naša djeca Jastrebarsko.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 21°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 49%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!