Posjeti Jasku!

Bubbles run

Bubbles run

U petak je u odličnoj atmosferi i humanitarnom tonu započela manifestacija koja spaja pjenušavo vino i sport, a kao produkt predstavlja izvrstan turistički proizvod eno turizma.

Naime, Bubbles run liga se održava treću godinu za redom sa startom i ciljem na poljoprivrednom gospodarstvu Šember, a kola se održavaju uzastopno, svaki petak od 19 sati. Manifestacija traje 6. kola, sve do 17. svibnja kada je velika završnica (dok će pauza biti za Uskrs, 19. travnja). Na prvom kolu je sudjelovalo više od 80 trkača, dok je zasigurno toliko i posjetitelja ovog petka posjetilo ovu manifestaciju.

Organizator ove manifestacije je Atletski klub Jastreb 99, u suradnji s pokroviteljima vinarijom Šember i Tomac, te suorganizatorom Gradom Jastrebarsko. U petak su se i prikupljala novčana sredstava za malenu Luciju koja boluje od spinalne mišićne atrofije koja uzrokuje mišićnu slabost  i propadanje, a prikupljeno je ukupno 4.980 kuna za operaciju. 

Organizatori, u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Jastrebarsko, uočili su vrijednost ove manifestacije te je podržali postavljanjem trajne turističke signalizacije rute Bubbles run, kao i osmišljavanjem suvenira manifestacije u obliku homemade čokolade s aplikacijom lista vinove loze. Osim toga, 26. travnja i 17. svibnja za najmlađe trkače biti će organizirana edukativna radionica ’Malih znanstvenika’, u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko.

VIDIMO SE U PETAK!

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!