Posjeti Jasku!

Budi i dio kulTure - lokalni ponuditelji

Budi i dio kulTure - lokalni ponuditelji

U okviru prekograničnog projekta Baština Jaske i Črnomlja također može biti ’cool’. Za sve. kojeg provode Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarskog sa još četiri partnera iz Hrvatske i Slovenije objavljen je JAVNI POZIV PONUDITELJIMA SA PODRUČJA GRADA JASTREBARSKO ZA ISKAZ INTERESA ZA UKLJUČIVANJE U DIGITALNU BONITETNU KARTICU u sklopu mobilne aplikacije kulTura. Glavni cilj projekta je promocija kulturne baštine gradova Jastrebarskog i Črnomlja kroz organizirani turistički obilazak objekata kulturne baštine praćen lokalnim pričama o povijesti, kulturi i tradiciji, te prezentacija lokalnih običaja, gastronomije i tradicionalnih obrta u svrhu veće prepoznatljivosti i povećanja broja turističkih posjeta. Projektom je predviđena izrada mobilne aplikacije u sklopu koje će biti kreirana prekogranična digitalna bonitetna kartica putem koje će turisti prilikom posjeta sakupljati bodove i zamijeniti ih za popuste i druge pogodnosti kod lokalnih ponuditelja.

Ovim putem, Turistička zajednica grada Jastrebarskog (TZGJ) poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području grada Jastrebarsko da iskažu interes za uključivanje u prekograničnu digitalnu bonitetnu karticu kako bi svoju turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima.

Za postupak prijave potrebno je dostaviti popunjene:

•             Tablicu podataka za predstavljanje ponuditelja

•             Suglasnost za uključivanje u prekograničnu digitalnu promocijsku karticu

Popunjene obrasce i podatke potrebno je dostaviti na e-mail info@tzgj.hr ili poštom na adresu: Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 2, 10450 Jastrebarsko.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti u uredu TZGJ, slanjem upita na info@tzgj.hr ili pozivom na broj 095/6272 - 940.

ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA JE PETAK, 6. PROSINCA 2019.

Kroz sinergiju  i uključivanje svih dionika u turizmu iz privatnog i javnog sektora u projekt kulTura i destinacijsku promocijsku karticu želimo unaprijediti turistički proizvod i ponudu, te osigurati veću prepoznatljivost i atraktivnost područja grada Jastrebarskog na nacionalnom i prekograničnom turističkom tržištu.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 23°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 83%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!