Posjeti Jasku!

Donacija slikovnice Priča o Jastrebu

Donacija slikovnice Priča o Jastrebu

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, danas je u Dječjem vrtiću Radost, pred mnogobrojnim i veselim mališanima, upriličena donacija slikovnice ’Priča o Jastrebu’.

Podsjećamo, slikovnica je djelo autorice Daniele Bobinski , a kroz slikovnicu djeca imaju  priliku bolje upoznati povijest našeg grada.

Upravo zbog toga, Turistička zajednica grada Jastrebarskog, kao izdavač slikovnice, odlučila je donirati slikovnice kako bi ju što veći broj djece imao priliku pročitati i upoznati Jasku dok su njome hodali plemići i plemkinje, a nad jezerom kružili jastrebovi.

Također, slikovnice su prošli vikend donirane i Društvu Naša djeca Jastrebarsko za vrijeme održavanja Dječjeg foruma, a u skorije vrijeme planira se donacija Osnovnoj školi Ljubo Babić te Gradskoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko.

Na promociji ove hvalevrijedne slikovnice naglašeno je da ona nije samo priča za djecu, već i priča za sve ljude, priča koja vječno ostaje u obliku suvenira i koja prezentira naš grad na najbolji mogući način.

Vjerujemo da će ova donacija pridonijeti što većem korištenju slikovnice u radu s djecom koja će na ovaj način lakše doći u doticaj sa jaskanskom poviješću.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 16°C
  • Vedro
  • Vj. 0km/h Zapad
  • Vl. 93%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!