Posjeti Jasku!

ODGOĐENO! Druženje građana povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča

ODGOĐENO! Druženje građana povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča

OBAVIJEST: Zbog loših vremenskih uvjeta druženje je odgođeno, a novi termin javiti ćemo naknadno!

21. veljače obilježava se Međunarodni dan turističkih vodiča! Službeno obilježavanje započelo je davne 1990.g. na inicijativu Svjetske federacije udruženja turističkih vodiča.  

Kako bi podržala obilježavanje ovog dana,  Turistička zajednica grada Jastrebarskog već se treću godinu za redom uključuje u nacionalnu akciju obilježavanja.

Nakon razgleda grada koji su bili organizirani prošlih godina, ove se godine organizira druženje građana i upoznavanje Plešivičke vinske ceste.

U subotu 24. veljače svi zainteresirani okupiti će se u Bačvarskoj zbirci obitelji Golub u 14:00 sati, na adresi Franje Tuđmana 16. Nakon razgleda zbirke i prezentacije izrade bačve okupljeni će se autobusima odvesti na Plešivičku vinsku cestu gdje će razgledati obiteljska gospodarstva Jagunić na Plešivici i Šember u Pavlovčanima. Kod plešivičkih vinara bit će organizirano i kušanje vina i pjenušaca.

Grupu će putem animirati Morana Zibar, poznata kvizašica, ljubiteljica vina i poznavateljica Plešivičke vinske ceste.

Završetak druženja i povratak u Jasku planira se oko 17:00 sati.

Pozivaju se svi Jaskanci da subotnje poslijepodne provedu kao turisti u vlastitom gradu te otkriju zanimljivosti  o Jaski/Plešivici.

Kako bi osigurali svoje mjesto u autobusu, potrebno je prijaviti se na broj 01 6272 940 ili na e-mail info@tzgj.hr. Sve navedene aktivnosti za građane su potpuno besplatne, no broj mjesta je ograničen te će se nakon popunjavanja autobusa prijave zatvoriti. Stoga požurite, prijavite se i osigurajte svoje mjesto za edukativno i veselo subotnje druženje!

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 8°C
  • Djelomična naoblaka
  • Vj. 0km/h SI
  • Vl. 66%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!