Posjeti Jasku!

Jaskanski bal pod maskama!

Jaskanski bal pod maskama!

Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica ove godine, u sklopu Fašnika u Jaski, organiziraju Bal pod maskama, koji će se održati u nedjelju 23. veljače 2020. godine u dvorani Srednje škole Jastrebarsko.

Tradicionalna šarena fašnička povorka ove će godine krenuti u 16:30 sati sa Strossmayerovog trga, a svi sudionici iste defilirati će glavnom jaskanskom ulicom sve do dvorane Srednje škole Jastrebarsko, gdje će pak biti organiziran bogati program za sve generacije. U sportskoj dvorani, od 17 do 19 sati sve prijavljene skupine, od onih vrtićkih, osnovnoškolskih, srednjoškolskih, pa sve do odraslih, imat će se priliku predstaviti publici, a za one koji će ove godine biti najkreativniji i u svojim kategorijama osvojiti će vrijedne novčane nagrade, a koje su osigurali organizatori. Tijekom službenog dijela, one najmlađe će zabavljati mađioničari i animatori, a oni malo stariji imat će priliku uživati u programu uz DJ-a. Za vrijeme službenog dijela na parket dvorane moći će ući svi zamaskirani, dok će ostali program moći pratiti sa tribina. Po završetku službenog dijela, iza 19 sati, počet će i Bal pod maskama, a za odličnu atmosferu pobrinut će se band iznenađenja. Za sve koji u nedjelju dođu u dvoranu, organizator će osigurati fine fašničke krafne, a svi zainteresirani imat će priliku i oslikati lice prema svojoj želji, a kako bi spremni mogli dočekati večernji Bal pod maskama.

Bogati program uz ugostiteljsku ponudu, glazbene i zabavne sadržaje, za ovogodišnji nezaboravan provod i obilje smijeha prvenstveno će se pobrinuti fašničke grupe, a koje ovim putem pozivamo da se na vrijeme prijave kako bi imale priliku sudjelovati u izboru onih najboljih i najkreativnijih te tako osvojiti vrijedne novčane nagrade.

Prijave skupina za Fašnik primaju se u turističkom uredu u sklopu INFO centra za posjetitelje na adresi Vladka Mačeka 2 ili na broj telefona 01 6272 940 odnosno na e-mail: info@tzgj.hr,  sve do nedjelje, 16. veljače 2020. godine. Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 13°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 87%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!