Posjeti Jasku!

Krenulo uređenje Informativnog centra za posjetitelje

Krenulo uređenje Informativnog centra za posjetitelje

U sklopu EU projekta „Baština Jaske i Črnomlja također može biti ’cool’. Za sve.“ u samom centru grada biti će uređen Info centar Jaska.

Novi Info centar biti će prva točka za usmjeravanje posjetitelja prema ostalim objektima kulturne baštine u Jastrebarskom. Osim informacija o projektu, u centru će biti instalirana multimedijalna oprema za prezentaciju proizvoda kulTura s fokusom na dvorac Erdödy kao središnju točku EU projekta kulTura i kulturnu baštinu Jastrebarskog. Centar će biti otvoren za javnost i besplatan, te prilagođen osobama s invaliditetom.

Površina Info centra iznosit će 55 m2 što uključuje prostor sa info pultom namijenjen za informiranje i usmjeravanje posjetitelja, suvenirnicu za predstavljanje proizvoda lokalnih ponuditelja, te sanitarni dio. Vrijednost radova iznosi preko 618 tisuća kuna, od čega 85% sredstava je osigurano iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Programa suradnje Interreg V A Slovenija Hrvatska 2014.-2020. 

Završetak radova se planira do konca ljeta nakon čega će se ured Turističke zajednice nalaziti na novoj adresi, Vlatka Mačeka 2 (preko puta dosadašnjeg ureda Turističke zajednice).

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!