Posjeti Jasku!

Manifestacija Ljeto u Jaski

Manifestacija Ljeto u Jaski

Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko i Grad Jastrebarsko organiziraju manifestaciju „Ljeto u Jaski“, koja će se održati u nedjelju, 01.07. u parku dvorca Erdӧdy, s početkom u 10.00 sati.

Turističko/sportsko/zabavna manifestacija „Ljeto u Jaski“ obilovati će zabavnim sadržajima za sve generacije. 

Najmlađi će se moći zabavljati na gumenom gradu, penjalicama, jahanju konja, vožnji kajacima po jezeru, gađanju pračkom te lukom i strijelom.

Tete iz rođendaonice Hopsica pobrinuti će se za zabavu, puno šarenih balona, plesnu animaciju, oslikavanje lica, šareni okvir za fotkanje, a pridružiti će im se i mađioničar Japa sa svojom zanimljivom predstavom. Također, održati će se i Dan otvorenih vrata DVD-a Jastrebarsko. Bit će svega – od aktivnosti za djecu pa do zanimljivih demonstracijskih vježbi.

Novost ove godine je Paintball park Šervudska šuma sa svojim programom LASER TAG -  suvremena taktička igra idealna za obiteljsku zabavu ili igru sa prijateljima.

Točno u podne započeti će već tradicionalni 6 satni humanitarni maraton u koji se mogu uključiti svi koji žele, a djelatnici Crvenog križa mjeriti će tlak i šećer u krvi. Očekuje Vas i nastup Svetojanskih mažoretkinja.

Cijelog dana svoje će proizvode nuditi domaći proizvođači, a atmosfera u parku biti će upotpunjena bogatom ugostiteljskom ponudom.

U večernjim satima očekuje Vas dobra zabava uz DJ-a i koncert Grupa Joy.

Također, u perivoju će biti postavljen i veliki LED ekran pa će svi ljubitelji nogometa moći gledati i navijati za našu reprezentaciju i u perivoju.

Dođite i provedite zabavnu nedjelju u parku dvorca Erdody.

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!