Posjeti Jasku!

Nova božićna bajka u Perivoju dvorca Erdödy

Nova božićna bajka u Perivoju dvorca Erdödy

Ovogodišnji Advent u Jaski počinje prve adventske nedjelje, ujedno i prve nedjelje u mjesecu prosincu. U 17:30 sati, na glavnom gradskom trgu zasjat će prva adventska svijeća, nakon čega će, u 18:00 sati u perivoju dvorca Erdödy biti svečano otvorena ova božićna manifestacija.

Mnogima od nas je adventsko vrijeme zasigurno najljepše i najdraže razdoblje u godini. Druge godine zaredom Advent u Jaski će se održati u Perivoju dvorca Erdödy, a u bogatom programu ćete moći uživati sve do 12. siječnja 2020. godine.

U Perivoju će biti postavljeno klizalište na kojem će svi zainteresirani moći učiti klizati te usavršavati svoje klizačko umijeće i hokejaške vještine. Jaskanska će božićna bajka trajati puna 43 dana, a iz bogatog programa izdvajamo Školu klizanja za djecu i odrasle, Školu hokeja, Bajkaonicu, Craft radionicu, turnir PlayŽitinicaSatation , božićnu predstavu, Dječji dočeku Nove godine, a kao posebnu poslasticu izdvajamo Winter Wish Festival. Također, najmlađim Jaskankama i Jaskancima i ove će godine Djed Božićnjak podijeliti darove.

Ovogodišnja tema manifestacijae je “rustikalno” što podrazumijeva starinsko, prirodno, romantično ili etno. Pozivamo sve zainteresirane da daju svoj vlastiti doprinos u kreiranju adventskog lica našega grada, a ujedno da se i prijave na Natječaj za najoriginalnije uređene izloge, poslovne prostore i okućnice, uz priliku da osvoje vrijedne nagrade.

 

Manifestaciju Advent u Jaski organiziraju Grad i Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Centar za kulturu i Društvo naša djeca Jastrebarsko, a istu podržavaju: Zagrebačka županija, LIDL, Zagrebačka banka i Tia Mobiteli.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 26°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 73%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!