Posjeti Jasku!

Obilazak Jastrebarskog zbog gradnje rotora!

Obilazak Jastrebarskog zbog gradnje rotora!

Nova prometna regulacija

Od srijede 17. lipnja na snazi će biti privremena regulacija prometa zbog radova na rekonstrukciji raskrižja „Trešnjevka“ – raskrižje državnih cesta DC1 i DC310 u Jastrebarskom.

Državna cesta DC1 zatvara se na ulazu u Jastrebarsko iz smjera Karlovca (Trešnjevka) te će tako sva vozila koja prolaze kroz Jastrebarsko prometnom signalizacijom biti preusmjerena na autocestu A1 ili alternativno na dionice: Cvetkovačka ulica - Ulica Nikole Tesle - Ulica Matije Gupca - Ulica Augusta Šenoe - Radnička cesta (privremeno postaje jednosmjerna), dok će vozila koja idu iz smjera Zagreba Jasku moći obići relacijom: Ulica Kralja Tomislava - Ulica Augusta Šenoe - Ulica Matije Gupca - autocesta ili alternativno Ulica Nikole Tesle - Cvetkovačka ulica - DC1.

S obzirom da projekt predviđa i rekonstrukciju mosta „Betonara“, komunikacija prema tvrtkama koje tamo posluju odvijat će se Črnilovečkom ulicom, te Ulicama Ivane Brlić Mažuranić i Zrinski Frankopanskom.

Okretište autobusa premjestit će se na novu lokaciju kod Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko.

Mole se svi korisnici Državne ceste DC1 koji se ne zaustavljaju u Jastrebarskom da za obilazak primarno koriste autocestu A1, a da navedene alternativne dionice kroz Jastrebarsko koriste samo ukoliko je to zaista potrebno. Također, sve vozače pozivamo da prilagode brzinu i povećaju opreznost s ciljem sigurnosti svih sudionika u prometu.

Podsjetimo, ulaz u Jastrebarsko, iz smjera Karlovca, uskoro će dobiti novo raskrižje s kružnim tokom, javnom rasvjetom i pješačkim stazama. Izvedbom kružnog toka bitno će se podići razina sigurnosti svih sudionika u prometu, a samim time Jaska će dobiti ljepši i moderniji ulaz u grad.

Investitor su Hrvatske ceste d.o.o., a radovi se planiraju završiti u roku od 5 mjeseci.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 25°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 61%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!