Posjeti Jasku!

Odobren još jedan projekt iz sredstava EU

Odobren još jedan projekt iz sredstava EU

Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog odobren je projekt „Usavršavanjem marketinških vještina do povećanja dolazaka i noćenja na području Jastrebarskog“ prijavljen Agenciji za mobilnost i programe Europske unije.

Projekt je u potpunosti financiran iz sredstava EU te je ukupno odobreno 16.424,00 EUR

Projekt uključuje TZ grada Jastrebarskog kao nositelja projekta i obiteljsku farmu Fattoria Biologica Patrice iz pokrajine Umbrije u Italiji, kao partnera.

Stručno usavršavanje u Italiji odvijat će se u dvije grupe u terminima u listopadu 2013. i ožujku 2014. godine. Projekt je namijenjen vlasnicima smještajnih objekata i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kako bi kroz razmjenu iskustava stekli nove vještine primjenjive u njihovoj sredini.

Svaka grupa će sačinjavati po 4 sudionika iz privatnog i javnog sektora. Predviđeno trajanje mobilnosti je dva tjedna, a svaka grupa će osim boravka i rada kod partnera posjetiti i susjedne proizvođače i pružatelje usluga u turizmu, radi informiranja o iznimnoj važnosti suradnje između subjekata koji se na jednom području bave turizmom.

Od ovog projekta se očekuje poboljšanje turističke ponude grada Jastrebarskog kroz primjer dobre prakse iz EU u vođenju seoskog domaćinstva uz pružanje ugostiteljskih usluga te unapređenju općeg poslovanja i marketinških aktivnosti.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 7°C
  • Vj. 5km/h
  • Vl. 62%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!