Posjeti Jasku!

Održana Kotlovina Show

Održana Kotlovina Show

U subotu, 29.09. održana je tradicionalna gastro manifestacija 10.Kotlovina Show

U subotu, 29. rujna održana je tradicionalna gastro manifestacija Kotlovina Show u prostoru perivoja dvorca Erdody. Ove godine se održala jubilarna 10. Kotlovina Show koja je bila rekordna manifestacija s brojem prijavljenih ekipa, 39 prijavljenih ekipa.

Na gastro manifestaciji u subotu je sudjelovalo 35 ekipa u 3 različite kategorije. U vatrogasnoj kategoriji je sudjelovalo 8 ekipa. Pobjednici u vatrogasnoj kategoriji je ekipa „Dobrovoljno vatrogasno društvo Malunje-Hrastje“, dok drugoplasirana ekipa je „Dobrovoljno vatrogasno društvo Črnilovac“. U političkoj kategoriji je sudjelovalo 6 ekipa, a pobjednici u političkoj kategoriji je ekipa „Grad Samobor“, dok drugoplasirana ekipa je „Pisarovački Kotel“. U slobodnoj kategoriji je sudjelovao najveći broj ekipa, 21 ekipe. Pobjednici u slobodnoj kategoriji je ekipa „M&M&M , mast&meso&majstori“, drugoplasirana ekipa je „Antonela Art & Design“, dok trećeplasirana ekipa je „Josip Rački – Comet“.

Najorginalnija ekipa je bila ženska ekipa „Svetojanske mažoretkinje“ , dok najveći broj bodova u svim kategorijama je ostvarila ekipa „Dobrovoljno vatrogasno društvo Malunje- Hrastje“. Osim vrijednih nagrada koje je osigurala Limarija Sebastijan, najbolja ekipa je u nedjelju, 30. rujna na Rujanfestu prezentirala pobjedničku kotlovinu posjetiteljima Rujanfest za koju je meso osigurao Lidl.

Stručni žiri se sastojao od 3 člana stručnog žirija, osoba kojih u Jastrebarskom posjeduju ugostiteljski objekt. Uz sam program manifestacije bio je održan zabavni program za djecu.

Uz rekordan broj natjecateljskih ekipa koje su svojim maštovitom prezentacijom predstavljale ekipu veliki broj posjetitelja su uživali u kušanju kotlovine natjecateljskih ekipa.

Od 02.10. za vrijeme radnog vremena u uredu Turističke zajednice grada Jastrebarskog će biti dostupni podaci o ukupnom broju ostvarenih bodova na natjecanju u Kotlovini Show.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!