Posjeti Jasku!

Održana promocija slikovnice ’’Priča o Jastrebu’’

Održana promocija slikovnice ’’Priča o Jastrebu’’

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog jučer je u sklopu manifestacije ’Ljeto u Jaski’ održana je promocija slikovnice ’Priča o Jastrebu’, autorice Daniele Bobinski.

Posjetitelji su na prekrasnoj lokaciji  na otočićima kraj jezera u perivoju Erdody imali priliku na trenutak otputovati u prošlost uz pomoć kostimiranih likova Gradskog kazališta Jastrebarsko koji su uprizorili zanimljive dijelove iz slikovnice.

Slikovnicu su predstavili: Ivana Herceg- direktorica turističkog ureda TZG Jastrebarskog koja je i izdavač slikovnice, Daniela Bobinski- autorica teksta, Lara Kreš- autorica ilustracija i Krunoslav Franetić – grafički urednik slikovnice.

Domagoj Šlat, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog pozdravio je okupljene i naglasio da ova slikovnica nije samo priča za djecu, već i priča za sve ljude, priča koja vječno ostaje u obliku suvenira i koja prezentira naš grad na najbolji mogući način.

Perivojem su odjekivale divne melodije koje su izveli polaznici Glazbene škole Jastrebarsko, a nakon službenog dijela posjetitelji su imali priliku degustirati Griffin vina i pjenušce, vinara Kreše Ivančića.

Svim posjetiteljima jučerašnje promocije organizatori su poklonili primjerak „Priče o Jastrebu“, a svi ostali zainteresirani ovu bajkovitu slikovnicu mogu nabaviti u uredu Turističke zajednice (Vladka Mačeka 1) tokom radnog tjedna u vremenu od 09.00h do 14.00h po cijeni od 30kn.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 27°C
  • Vedro
  • Vj. 3km/h Istok
  • Vl. 45%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!