Posjeti Jasku!

Održana sjednica Vijeća TZG Jastrebarskog

Održana sjednica Vijeća TZG Jastrebarskog

Dana, 31. listopada, s početkom u 13 sati, u Gradskoj vijećnici u Jastrebarskom, održana je 11. sjednica Vijeća Turističke zajednice.

Sjednici su nazočili članovi Vijeća, zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar te direktorica turističkog ureda TZG Jastrebarskog, Ivana Herceg.

Na sjednici je jednoglasno usvojeno Kvartalno izvješće o radu TZG Jastrebarskog (srpanj-rujan) te je usvojen Program rada s financijskim planom za 2018. godinu.

Turistička zajednica grada Jastrebarskog će i u 2018.g. aktivno raditi na promociji Jastrebarskog kao destinacije, ali i promociji svih kulturnih, športskih, gospodarstvenih i umjetničkih priredbi koje pridonose obogaćivanju turističke ponude Jastrebarskog i okolice.

Također, na sjednici je predstavljen i ERASMUS+ projekt E.A.S.T – Environment, Activities, Studies and Exchanges u kojem je TZGJ partner i za čije su provođenje dobivena sredstva u 100%tnom iznosu.  Cilj navedenog projekta je jačanje profesionalnog razvoja aktivnih mladih ljudi u području zaštite okoliša i održivog razvoja. Projekt uključuje partnere iz zemalja EU: Italija, Rumunjska, Velika Britanija i Malta. Turistička zajednica grada Jastrebarskog ovim projektom predstavlja cijelu Hrvatsku.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 5°C
  • Djelomična naoblaka
  • Vj. 14km/h ISI
  • Vl. 60%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!