Posjeti Jasku!

Održana studijska putovanja na području grada Jastrebarskog

Održana studijska putovanja na području grada Jastrebarskog

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, tijekom ovog tjedna održana su dva studijska putovanja na području Jastrebarskog.

Jasku su posjetili direktori predstavništava HTZ-a Benelux i New York - Ivan Novak i Ina Rodin kojima je na Plešivici prezentiran naš kraj, a s njima u društvu bio je i g. Camille Ney - luksemburški novinar, urednik RTL-a i veliki ljubitelj vina.

Također, naš kraj posjetila je i Ashley Colburn- dobitnica prestižne američke nagrade Emmy u sklopu snimanja web video vodiča kroz Hrvatsku kojim će se obuhvatiti najljepša mjesta i nacionalni parkovi Hrvatske, pod nazivom Ashley Colburn’s Croatia.

Snimani su prizori Mlinarove iže, način proizvodnje brašna putem starog mlina i život u prošlosti uz pomoć članova Eko udruge Sveta Jana.

Pozivamo i vas da provedete ugodan i bezbrižan vikend na Plešivici, uživate u tradicionalno uređenim seoskim gospodarstvima plešivičkih vinara, počastite se kvalitetnim vinima i domaćom hranom u jednom od restorana ili uživate na svježem zraku uz pogled na plešivičke obronke sa Japetića.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 13°C
  • Djelomična naoblaka
  • Vj. 0km/h SZ
  • Vl. 94%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!