Posjeti Jasku!

Subotnja događanja za najmlađe jaskance

Subotnja događanja za najmlađe jaskance

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, nadolazeća subota (09.12.) biti će bogata programom za djecu.

Najprije će najmlađi jaskanci imati priliku vidjeti i slušati ’bajkovito’ čitanje ulomaka iz već poznate slikovnice Daniele Bobinski ’Priča o Jastrebu’ u Gradskom muzeju i galeriji Jastrebarsko, s početkom u 18.30h.

Nakon čitanja slikovnice, za sve prisutne biti će organiziran razgled dijelova muzeja vezanih uz život grofa Erdody koji se spominje u slikovnici, a razgled će voditi kustosica muzeja, Jelena Škrabe.

U muzeju će biti organizirana i prigodna prodaja slikovnice koja bi zasigurno bila jedan lijep poklon ispod bora.

Također, svi zainteresirani (mali i veliki) imati će priliku pogledati izložbu likovnih i literarnih radova pristiglih na natječaj ’Božićna želja’ te na taj način vidjeti sav uloženi trud i kreativnost jaskanskih mališana. Izložba će biti postavljena na 1. katu Gradskog muzeja.

Zbog velikog broja prijavljenih radova na natječaj, Turistička zajednica odlučila je nagraditi sve prijavljene jednim besplatnim klizanjem. Nagrađeni autori moći će tokom subote (09.12.) iskoristiti svoju nagradu. Popis nagrađene djece nalaziti će se na klizalištu, a djeca se trebaju javiti na blagajni klizališta kako bi se mogli nesmetano zabavljati na ledu.

Pozivamo vas i vašu djecu da provedete subotnje poslijepodne na jedan drugačiji način, uz ’putovanje’ u prošlost te zabavu i smijeh na ledu.

 

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 12°C
  • Kiša
  • Vj. 0km/h JJZ
  • Vl. 93%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!