Posjeti Jasku!

Uskršnji sajam i radionica za djecu povodom Uskrsa

Uskršnji sajam i radionica za djecu povodom Uskrsa

Turistička zajednica grada Jastrebarskog, u subotu 08.04. povodom Uskršnjih blagdana organizira Uskršnji sajam te zanimljiv program za djecu u perivoju dvorca Erdody, s početkom u 11:00 sati.

USKRŠNJA RADIONICA:

Pozivamo najmlađe da provedu zabavan dan družeći se s uskršnjim zecom te sudjeluju na besplatnoj radionici. Cilj radionice je izraditi veliko uskršnje gnijezdo i velikog slamnatog zeca koji će kao ukras ostati u jaskanskom perivoju tokom Uskrsnih blagdana.

Radionicu će voditi poznate kreativke - Astrid Šinković i Anamarija Bubanović, a sva djeca koja se pridruže radionici imati će mogućnost odabrati ulogu zečića ili pilića te će im se oslikavati lica u skladu s odabirom .

Također, nakon radionice djeca će imati priliku pokazati svoju snalažljivost u potrazi za uskršnjim jajima koje će uskršnji zeko sakriti po cijelom parku. Pronađena jaja postaviti će se u veliko gnijezdo, izrađeno na radionici.

Prijave za radionicu nisu potrebne- svi zainteresirani mogu doći u subotu u perivoj u 11 sati. 

USKRŠNJI SAJAM:

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave ukoliko žele izlagati i prodavati svoje proizvode u sklopu Uskršnjeg sajma. Prijave za sudjelovanje na sajmu primaju se do četvrtka, 06.04., u turističkom uredu, na broj telefona 01 6272 940 ili na e-mail: info@tzgj.hr.

Prijavnica se nalazi na linku https://www.tzgj.hr/hr/za_izlagace/aktualni_sajmovi.html

 

Dodajemo da ćemo i ove godine na tri lokacije u gradu, postaviti  velika oslikana Uskršnja jaja, koja su također rezultat prošlogodišnje uskršnje radionice.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 26°C
  • Vedro
  • Vj. 1km/h JI
  • Vl. 63%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!