Posjeti Jasku!

Uspješno održana XC MTB/CROSS GOVIĆ utrka

Uspješno održana XC MTB/CROSS GOVIĆ utrka

Ovaj vikend u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme održana je trening utrka XC MTB/CROSS GOVIĆ. U svom premijernom izdanju okupilo se četrdesetak zaljubljenika u ovakav oblik natjecanja. Dugo vremena u našem gradu nije bilo ovakvog događanja.

Start i cilj bio je u Perivoju dvorca Erdody, što se pokazalo kao pravi pogodak, a svi prisutni natjecatelji nastupili su u dvije kategorije trening utrke, XC MTB dužine od 17km  i CROSS trčanju na stazi dužine od 8km. Obje staze su prolazile kroz šumu Gović, te su oduševile sve natjecatelje svojom konfiguracijom terena.

Zahvaljujući pokroviteljima nagradili smo najbolje u muškoj i ženskoj kategoriji u obje utrke, a najbolji su ovaj put bili:

 

XC MTB Gović:

 1. Josip Domjančić
 2. Noel Reškovac
 3. Zvonimir Klarić

CROSS Gović (žene):

 1. Jozefina Bulić
 2. Lea Matijašić
 3. Dora Delić

CROSS GOVIĆ (muški):

 1. Leonardo Pavina
 2. Luka Bakarić
 3. Martin Rešetar

 

Kao organizatori ovog događanja izuzetno smo zadovoljni odazivom natjecatelja koji su došli iz Karlovca, Ozlja, Samobora, Zagreba i Jastrebarskog.

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli do ljeta će se organizirati još nekoliko ovakvih trening utrka, sa nekim novim stazama i novim izazovima.Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

 • 1°C
 • Vj. 0km/h
 • Vl. 86%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!