Posjeti Jasku!

Velika završnica druge sezone Jaskanskih susreta

Velika završnica druge sezone Jaskanskih susreta

U nedjelju 9.lipnja u Jastrebarskom je na Sajmištu održana završna manifestacija druge sezone popularne radijske emisije „Jaskanski susreti“ pod nazivom Jaskanski susreti zajedno uživo.

Već u 10 sati ujutro velika svečana povorka predvođena konjanicima uz sudjelovanje mažoretkinja, KUD-ova, lovaca i raznik udruga uz taktove puhačkog orkestra Vatrogasne zajednice Jastrebarskog prodefilirala je gradom. U šatoru na Sajmištu uz izravni prijenos nastupili su KUD-ovi, zborovi, tamburaši i folklorni ansambli s područja Jastrebarskog, a ovoga puta su im se pridružili i predstavnici susjednih općina Klinča Sela, Pisarovine, Krašića, Žumberka i Draganića. U veseloj atmosferi zajedničkog druženja i mnoštva štandova jaskanskih obrtnika, vatrogasci su se kao i obično pobrinuli za kotlovinu, lovci za odličan gulaš, Piko iz Volavja za trajbana jaja na kotlu, dok je poznati kuhar Robert Slezak  iznenadio prisutne pripremajući na kotlu školjke i rakove.

U sklopu manifestacije održana je atraktivna konjska utrka Raga derbi kao nastavak tradicije od prije četrdesetak godina.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 10°C
  • Vj. 6km/h
  • Vl. 62%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!