Posjeti Jasku!

Sanacija gradskog paviljona, bivše gradske kavane

Sanacija gradskog paviljona, bivše gradske kavane

Zbog lošeg i nesigurnog stanja paviljona bivše gradske kavane učinjeno je rušenje samog objekta. Objekt nije bio održavan godinama, kroz godine ne korištenja objekta propadala je sama konstrukcija objekta.

Na inicijativu Gradskog muzeja i galerije Jastrebarskog, Turističke zajednice grada Jastrebarskog i Grada Jastrebarskog provedeno je rušenje gradskog paviljona iza zgrade Gradskog muzeja i galerije Jastrebarskog.

Zbog lošeg i nesigurnog stanja paviljona bivše gradske kavane učinjeno je rušenje samog objekta. Objekt nije bio održavan godinama, kroz godine nekorištenja objekta, propadala je sama konstrukcija objekta. Zapušteno stanje gradskog paviljona je stvaralo derutnu i nepoželjnu percepciju o gradskoj infrastrukturi našem stanovništvu i turistima. Konstrukcija objekta je bila nesigurna za bilo kakvo korištenje te je donošena odluka o njegovom rušenju.

Članovi DVD Jastrebarsko su iskazali interes pri donošenju ove odluke te su pomagali u procesu rušenja i kasnijeg čišćenja.

Novi prostor se  premijerno mogao vidjeti na održavanju događanja Međunarodnog natjecanja operativnih vatrogasaca u sklopu Vatrogasne zabave, 25.kolovoza u organizaciji DVD-a Jastrebarsko.

Danas, imamo zdrav i simpatični mali gradski trg koji u samom centru grada. Izgledom nov prostor u našeg gradu predstavlja novu lokaciju za održavanje budućih organiziranih manifestacija. Veselimo se budućem druženju na novoj lokaciji.  

Ovom prilikom želimo zahvaliti svim članovima DVD-a Jastrebarsko koji su vrijedno pomagali pri sanaciji bivšeg gradskog paviljona.

Nazad

Panoramska šetnja

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!