Posjeti Jasku!

Raspored događanja u gradu Jastrebarskom

lis 12
Ivan Tuđa - Frtalj/100

Ivan Tuđa - Frtalj/100

Izložba slika i skulptura, akademskog kipara Ivana Tuđe, kojom autor iz Oroslavja retrospektivno prikazuje 25 godina umjetničkog djelovanja. Svečano će se otvoriti u petak, 12. listopada, u 20:00 sati, u Gradskoj Galeriji Jastrebarsko. Pokrovitelji izložbe su Gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel i Zagrebačka županija.

12.10.2018. - 02.11.2018. 20:00 Gradska Galerija Jastrebarsko

lis 15
Upoznaj svoju knjižnicu

Upoznaj svoju knjižnicu

Narodna knjižnica i čitaonica Jastrebarsko poziva djecu vrtićke dobi i osnovnoškolce da zajedno sa svojim odgajateljima i učiteljicama u sklopu organiziranog posjeta upoznaju svoju knjižnicu

15.10.2018. - 15.11.2018. 08:00 Knjižnica Jastrebarsko

lis 19
50 godina Gradskog kazališta Jastrebarsko

50 godina Gradskog kazališta Jastrebarsko

Polustoljetni jubilej, kazalištarci će proslaviti u svom stilu, prisjećajući se predstava i osoba koje su jedan dio svog života provele na i oko dasaka koje život znače. U tu svrhu kazalište će ponovno okupiti sve kazališne generacije, a javnosti će ujedno biti predstavljena i kazališna videomonografija. Videomonografiju i program proslave tjednima marljivo pripremaju isključivo jaskanski kazalištarci a isti će objediniti prisjećanja na kazalište više generacija Jaskanaca, koji su se okušali ispred i iza kulisa, kao glumci, šaptači, tehničari, scenografi i redatelji predstava. Treba istaknuti i kako Gradsko kazalište Jastrebarsko, uz organizaciju svoje velike proslave, nastavlja s redovnim radom, pripremajući dvije nove predstave, organizirajući nove kazališne radionice za mlade ali i stipendirajući nove srednjoškolce o čemu će se više čuti moći već na velikom kazališnom jubileju koji vas očekuje u listopadu! Pokrovitelji proslave "Kazalište koje život znači" su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija i Grad Jastrebarsko.

19.10.2018. - 19.10.2018. 20:00 dvorište Centra za kulturu Jastrebarsko

lis 22
Davor Rostuhar: Predavanje „Polarni san“

Davor Rostuhar: Predavanje „Polarni san“

U organizaciji Centra za kulturu Jastrebarsko u ekspedicionist Davor Rostuhar održat će multimedijalno predavanje „Polarni san“. Davor Rostuhar iza sebe ima niz uspješnih projekata i ekspedicija. Od ekspedicija svakako valja spomenuti putovanje biciklom od Zagreba do Egipta, putovanje motociklom od Zagreba do Capetowna, sedam ekspedicija u džungle Amazone i Papue te mnoge druge. Od projekata moramo spomenuti fotomonografiju „National Geographic – Hrvatska iz zraka“, a ne smijemo izostaviti ni podataka da je Rostuhar autor šest putopisnih knjiga, a posljednja u nizu jest knjiga o anktartičkoj avanturi „Polarni san“ koju je Davor napisao nekoliko mjeseci nakon što se vratio s Južnog pola.

22.10.2018. - 22.10.2018. 19:30 velika dvorana Centra za kulturu

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 19°C
  • Djelomična naoblaka
  • Vj. 4km/h SI
  • Vl. 67%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!