Posjeti Jasku!

Raspored događanja u gradu Jastrebarskom

vel 22
Obilježavanje Međunarodnog dana turističkih vodiča

Obilježavanje Međunarodnog dana turističkih vodiča

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana turističkih vodiča organizira se besplatno razgledavanje Jastrebarskog za građanstvo i posjetitelje. U subotu, 22. veljače 2020. godine Turistička zajednica grada Jastrebarskog počastit će Jaskance i njihove goste besplatnom vođenom turom u sklopu projekta kulTura. Polazak je u 13:00 sati sa Trga J.J. Strossmayera. Pješice će se obići centar Jaske po turističkoj turi koja je osmišljena u sklopu EU projekta kulTura. Naglasak razgleda biti će na kulturnim atrakcijama koje se nalaze na turističkoj turi, a među kojima je svakako Gradski muzej i galerija Jastrebarsko. Prijave za sudjelovanje nisu potrebne te je dovoljno pojaviti se u terminu.

22.02.2020. - 22.02.2020. 13:00 Strossmayerov trg

vel 22
9. dječji folklorni festival MOJE KOLO MALO

9. dječji folklorni festival MOJE KOLO MALO

U subotu 22.veljače održat će se tradicionalni dječji folklorni festival u organizaciji KUDa Desinec „Moje kolo malo“. Festival počinje u 17.00h u Kino dvorani u Jastrebarskom, a ulaz je besplatan. Pored domaćina, nastupit će i dječje sekcije KUDa Magdalena Donja Kupčina, KUDa Klinča Sela,KUDa Sv. Jana , FA Sveta Nedjelja, te folklorna skupina OŠ Mirana Jarca, Črnomelj. Nakon kulturno umjetničkog programa, u OŠ Ljubo Babić održat će se natjecanje u dječjim igrama- nošenje jajeta, skakanje u vreći, nošenje pišalonca te nošenje jabuke. Pozivamo sve ljubitelje folklora, posebno djecu , da podrže male folkloraše! Veselimo se Vašem dolasku!

22.02.2020. - 22.02.2020. 17:00 Kino dvorana

vel 23
Bal pod maskama

Bal pod maskama

Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica ove godine, u sklopu Fašnika u Jaski, organiziraju Bal pod maskama, koji će se održati u nedjelju 23. veljače 2020. godine u dvorani Srednje škole Jastrebarsko. RASPORED: 16:00 okupljanje fašničke povorke, Strossmayerov trg 16:30 početak tradicionalne šarene fašničke povorke, Strossmayerov trg - dvorana Srednje škole Jastrebarsko, 17:00 - 19:00 zabavni program, predstavljanje prijavljenih maski iza 19 sati, počet će i "Bal pod maskama" Tijekom službenog dijela, one najmlađe će zabavljati animatori, a oni malo stariji imat će priliku uživati u programu uz DJ-a. Za vrijeme službenog dijela na parket dvorane moći će ući svi zamaskirani, dok će ostali program moći pratiti sa tribina. Za odličnu atmosferu pobrinut će se band iznenađenja. Za sve koji u nedjelju dođu u dvoranu, organizator će osigurati fine fašničke krafne, a svi zainteresirani imat će priliku i oslikati lice prema svojoj želji, a kako bi spremni mogli dočekati večernji Bal pod maskama. Uz bogati program i ugostiteljsku ponudu, glazbene te zabavne sadržaje, za ovogodišnji nezaboravan provod i obilje smijeha prvenstveno će se pobrinuti fašničke grupe, a koje ovim putem pozivamo da se na vrijeme prijave kako bi imale priliku sudjelovati u izboru onih najboljih i najkreativnijih te tako osvojiti vrijedne novčane nagrade. Birat će se najbolji u sljedećim kategorijama: Dječji vrtić Radost Jastrebarsko – grupne maske Osnovna škola Ljubo Babić – grupne maske Srednja škola Jastrebarsko – grupne maske FreeStyle – grupne maske FreeStyle – pojedinačne maske (max dvije osobe) Prijave skupina za Fašnik primaju se u turističkom uredu u sklopu INFO centra za posjetitelje na adresi Vladka Mačeka 2 ili na broj telefona 01 6272 940 odnosno na e-mail: info@tzgj.hr, sve do nedjelje, 16. veljače 2020. godine. Prijavnicu možete preuzeti službenim stranicama Grada i TZGJ-a. Foto: edgewoodtahoe.com

23.02.2020. - 23.02.2020. 16:00 Srednja škola Jastrebarsko

https://www.facebook.com/events/1208634016008977/?active_tab=about

Panoramska šetnja

Vrijeme u Jaski

  • 0°C
  • Vj. 0km/h
  • Vl. 0%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Google+ Twitter Facebook You Tube

Pratite nas i na društvenim mrežama!