Posjeti Jasku!

Što raditi

Vožnja biciklom

Vozeći se biciklom mnogobrojnim označenim i neoznačenim stazama, šumskim putevima i cestama, upoznajti ćete Jasku i okolicu na najbolji mogući način. Od laganih vožnji po ravnom terenu do brdskog biciklizma na Japetiću, Jaska ima ponudu za sve afinitete.

Također, nudi Vam se mogućnost da iznajmite i isprobate električne bicikle (gradske ili brdske). Moderno spremište za električne bicikle nalazi se kod Glazbene škole Jastrebarsko (Ulica Zrinsko Frankopanska 13), a bicikli se iznajmljuju putem automatiziranog Nexbike sustava naplate. Sustav je naime potpuno automatiziran s centralnim softverom za praćenje bicikala, a usluga funkcionira od 0-24 sata! Najam bicikala moguć je putem kreditnih kartica, a najam i povrat vrši se putem pametne kartice ili ručnim unosom broja mobitela i PIN-a na samom terminalu.

Nextbike građanima, studentima i turistima omogućava najpovoljniji, najbrži, najzdraviji i najzabavniji prijevoz, a jednom registrirani korisnik bicikle može koristiti u više od 150 nextbike gradova u svijetu! Pay As You Go opcija omogućuje najam električnih bicikala u trajanju do 30 minuta za samo 10 kuna.


Za više informacija, iznajmljivanje bicikala ili vođenje rute, obratite se jaskanskim ekspertima za biciklizam:

Klub koturaša Jastrebarsko
Kontakt: 091 2211 266 (Tomislav Lončar)
Web: www.kkj.hr

Protea Jaska, Bike shop&servis
Kontakt: 01 6272 908
Web: www.proteajaska.com

Fotogalerija

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 10°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 54%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!