Posjeti Jasku!

Za iznajmljivače

Covid 19 - informacije

proteklih dana svjedočimo porastu broja zaraženih osoba, kao i svakodnevnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kako se ponašati u dnevnom životu, ali u Vašem slučaju i kako se ponašati s gostima te kako se maksimalno prilagoditi ovoj situaciji.

Turistička zajednica pripremila je niz dokumenata gdje je dostupna većina preporuka za koje smatramo da bi Vam koristile u Vašem poslovanju.

Pripremili smo i informacije za goste, za koje bi bilo idealno kada bi ih dočekale u objektu, uz promotivni turistički materijal koji možete bez naknade preuzeti radnim danom od 8-16, kada je i turistički ured otvoren.

Savjetujem da i dalje komunicirate s inozemnim gostima da prije ulaska u Republiku Hrvatsku ispune obrazac na stranici  Enter Croatia https://entercroatia.mup.hr/ kako izbjegli nepotrebno čekanje.

Popis zemalja kojima je dozvoljen ulaz u Republiku Hrvatsku i ostale mjere provjerite na https://www.koronavirus.hr/idete-na-put-sve-informacije-na-jednom-mjestu/22.

Također, savjetujem da svakodnevno pratite razvoj događaja u vezi pandemije, te da pratite preporuke i informacije Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i informacije dostupne na https://www.koronavirus.hr/


Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 5°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!