Posjeti Jasku!

2. biciklijada jaskansko srce

2. biciklijada jaskansko srce

nedjelju, 15. svibnja povodom Međunarodnog dana obitelji, po drugi je put održana biciklijada Jaskansko srce.
Start je bio u 10 sati u perivoju dvorca Erdody gdje je biciklijada i završila.

Više od 130 biciklista prošlo je rutu koja prolazi pitoresknim predjelima jaskanskog kraja, a srcolik oblik bila je dodatna motivacija za sve sudionike koji su je s ponosom vozili. Ruta je krenula iz Jastrebarskog u smjeru Plešivice, Kupeč Dola, Ivančića, Gorice Svetojanske, Brezra, Slavetića, Pušakrovog Jarka, Pribića, Krašića, Guca Draganičkih s ciljem u perivoju.

Prva okrjepa organizirana je u Svetoj Jani u podrumu Dobre berbe, a na cilju je sve sudionike dočekala kotlovina koji su pripremili vatrogasci Gornje Reke.

Inicijator ove lijepe priče je Ivan Puškarić, čovjek velikog srca koji se upustio u veliku humanitarnu avanturu vožnje biciklom u subotu, netom prije biciklijade i odvozio 11 krugova jaskanskog srca u 24 sata. Kroz projekt Pedal with heart svakog mjeseca uplaćuje određen iznos na račun udruge, sukladno broju svojih „odrađenih“ kilometara, a ovim putem poziva i sve sudionike biciklijade da učine isto.

Sva novčana sredstava od prijava sudionika donirana su SOS dječjem selu Hrvatska. Ovom putem zahvaljujemo svim sponzorima i pokroviteljima bez kojih ova humanitarna biciklijada ne bi bila ni održana: Patrik term, Tia mobiteli, Antonela art & design, Optika Bašić, Infinty seat, Vesal, Green art, Parketi E. Sever, Minotaur, Laser plexx, Stoperica.hr, Giant, Inspiracija.com, Zelena točka, Luxor, Blic nekretnine te Sportska zajednica Grada Jastrebarskog. 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 20°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 88%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!