Posjeti Jasku!

30.VINSKE IGRE 1. SAJAM VINA i ’’VINSKI BAL’’

30.VINSKE IGRE 1. SAJAM VINA  i ’’VINSKI BAL’’

U Jastrebarskom će se u petak 17.svibnja, održati završna svečanost 30. Vinskih igara ’’Vinski Bal 2013’’ i 1. Sajam vina jaskanskih vinara. Manifestacija se održava u kongresnom centru Princess u Jastrebarskom.

Prijatelji i ljubitelji kvalitetne kapljice imat će jedinstvenu priliku  da zajedno sa svojim prijateljima posjete Sajam na kojem će se predstaviti veliki broj jaskanskih vinara. Sajam za posjetitelje bit će otvoren od 15 sati,  a kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna moći će se kušati sva izložena vina.

 Svečano otvorenja Sajma i vinski bal započinje u 18 sati uz predstavljanje promotivnog glasila ’’Plešivičke vinske ceste’’.

 Program ’’Vinskog Bala’’ započinje u 19,30, a u programu će nastupiti mladi pijanista Ivan Puškar, Vokalni ansambl Gouriena i Baletni studio . Nakon svečane večere goste će zabavljati tamburaški sastav  ’’Meštri’’. Na vinskom Balu moći ćete uživati u bogatoj večeri od 5 sljedova jela sljubljenih sa najboljim vinima jaskanskog kraja

Ulaznice po cijeni od 135 kuna možete nabaviti od 13.05.2013 na sljedećim lokacijama :

 te kod navednih vinara na obiteljskim gospodarsvima na Plešivičkoj vinskoj cesti.Rezervaciju karata moguće je izvršiti na e-mail : klub.pdv@gmail.com

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 10°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!