Posjeti Jasku!

Dani vina po prvi put održani u podrumima

Dani vina po prvi put održani u podrumima

U potpuno drugačijem obliku, ali uz puno truda jaskanskih vinara, održani su Dani vina u podrumima. Manifestacija je to koja je već postala tradicionalna, no ove je godine po prvi put održana u dvorištima i podrumima vinara, što je bio pun pogodak.

U tri dana brojni su posjetitelji degustirali zanimljiva vina i pjenušce, uz dobru gastro ponudu i zabavni program.

Ljubitelji dobre kapljice okupili su se u Agro Damir Drago Režek gdje su uživali u degustacijama vina. Vinarija Jagunić ponudila je svojim posjetiteljima doživljaj za pamćenje, a uz degustacije vina bili su tu i Reshetka internacional burgeri. Radionica Vjeke Stojišića – WSET, Master class Tko je pjenušav, a tko narančast okupila je one koji žele znati više o vinima, a za izvrsnu zabavu bili su zaduženi bend Copy paste duo, Gospodari tambura i Funk off, kao i Peđa Bajović i njegov stand up.

Gosti restorana Kuna već dobro znaju da ovdje mogu dobro jesti i popiti dobru čašu probranog vina, a sad su se u to uvjerili i posjetitelji manifestacije. U Gospodarstvu Kurtalj ovih je dana užurbano, nakon Diplomatske berbe otvorili su svoj podrum i primili ovdje brojne goste koje je zabavljao DJ Karlo K, Bingo & Gringo i Banda odabrana.

Već sam naziv vinarije Dobra berba govori o tome koliko je dobra ponuda u ovoj vinariji gdje se osim u vinima moglo uživati u zanimljivom izboru hrane i nastupu DJ-a.

Posjetitelji gospodarstva Sirovica osim u vinima uživali su i u nastupu Trio guattro benda, a u OPG Ivan Ivančić mogli su kušati i domaće sireve i nareske te se zabaviti uz DJ Bistra i DAR MAR duo acoustic. U susjednoj vinariji Griffin Ivančić goste je grijala dobra atmosfera uz tamburaše, a organizirane su vođene degustacije vina i pjenušaca.

I u centru Jastrebarskog kušala su se izvrsna vina, i to u Kući dobrog vina TOMAC & BAJDA.

Ni loša prognoza nije pokvarila dobro raspoloženje posjetitelja koji su se uvjerili kako Jaska i jaskanski vinari zaista pružaju više.

 

Sve dodatne fotografije dostupne su na www.tzgj.hr/danivina2021

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 5°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!