Posjeti Jasku!

Intervencijske/Sektorske mjere i EAFRD/Vinska omotnica - projekti i sufinanciranje

radionica „Intervencijske/Sektorske mjere i EAFRD/Vinska omotnica - projekti i sufinanciranje“ koja će se održati 14. rujna 2023. godine u Jastrebarskom, na lokaciji Hotel Princess, Cvetković 85B, s početkom u 16:30 sati

pozivamo Vas na radionicu „Intervencijske/Sektorske mjere i EAFRD/Vinska omotnica - projekti i sufinanciranje“ koja će se održati 14. rujna 2023. godine u Jastrebarskom, na lokaciji Hotel Princess, Cvetković 85B, s početkom u 16:30 sati.

Radionica je namijenjena poljoprivrednicima i prerađivačima u poljoprivrednom sektoru, a koji planiraju nove investicije, proširenje proizvodnje te korištenje sredstava iz EU fondova. Napominjemo da do kraja godine očekujemo objavu natječaja u sklopu vinske omotnice i nove intervencije 73.10. za investicije u primarnu poljoprivrednu proizvodnju ukupne alokacije bespovratnih sredstava preko 120 milijuna eura.

Tijekom radionice uzvanicima će se predstaviti Intervencije u okviru Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike za razdoblje 2023. – 2027. i alocirana sredstva uz prezentiranje uspješnog iskustva Korisnika bespovratnih sredstava. Predstavljene će biti mogućnosti financiranja od strane OTP banke d.d. kao i način podnošenja zahtjeva za potporu i ostvarenja bespovratnih sredstava od strane Georg d.o.o.

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 12.rujna 2023. godine.

Prijavu molimo da izvršite putem linka.


Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 9°C
  • Vj. 4km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!