Posjeti Jasku!

Maskenbal prošlosti

Maskenbal prošlosti

Maskenbal u jaskanskim kafićima posvećen je povijesnim ličnostima

Kroz dane maskenbala u jaskanskim ćete se kafićima susresti s povijesnim likovima koji su obilježili naš grad, poput Ljube Kraljević, Jastrebara, Tome Bakača, grofa Erdödyja ili grofovog osoblja.

Jaskanski ugostitelji, u suradnji s Turističkom zajednicom i gradskim muzejom organiziraju, naime, karnevalske večeri koje će trajati od petka, 9. do utorka, 13. veljače. Njihovi će objekti postati grofove oaze, uređene u čast njegovih hobija po kojima je poznat.

Tako će Cafe Cafe postati Tamna komora, grofov foto studio, tik uz mural koji prikazuje poznatu jaskansku fotografiju zaustavljenog trenutka preskoka grofa s porukom Skokni do Jaske.

Haustor cafe prerušit će se, pak, u lovačku sobu grofa Erdödyja pod nazivom Hubertov san.

Ugostitelji i ugostiteljski objekti tijekom maskenbala saživjeti će s duhom prošlosti vladavine Erdedijevih, s toga od ugostitelja očekujte aristokratsku atmosferu.

Raspored maskenbala prošlosti:

 9.2., Tamna komora: DJ Johnny K,

Hubertov san: DJ Lamari

10.2., Tamna komora: DJ Lamari

Hubertov san: DJ Blacky

13.2., Tamna komora: DJ Black

Hubertov san: DJ Johnny K

 

Grofovo osoblje, u fast foodu Pikula kreirala je Grofov burger koji ćete moći kušati od 9.veljače pa sve do 13. veljače. Pod pokroviteljstvom Dvorskih vina Šoškić pripremljeno je i posebno grofovo piće, a najbolje ćete se zabaviti ako i sami dođete maskirani, jer će najbolji dobiti nagradu za svoj trud.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 11°C
  • Vj. 5km/h
  • Vl. 72%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!