Posjeti Jasku!

Noć kazališta

Noć kazališta

Noć kazališta je manifestacija koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u našoj ali i drugim zemljama, a održava se svake treće subote u studenom od 2008. godine.

Gradsko kazalište Jastrebarsko ponosno sudjeluje u tom projektu gotovo od samog početka, a svoj doprinos dat će i ove godine s dvije predstave – u 18 sati prikazat će predstavu dječjeg ansambla “Što govoriš, to postojiš”, a u 21 sat predstavu odraslog ansambla "Balkanski špijun"!

Predstavu “Što govoriš, to postojiš” režirale su voditeljice Male škole glume, Klara Blažek i Lucija Severinac. Predstava tematizira značenje i važnost riječi, namijenjena je osnovnoškolskom uzrastu, a važno je i spomenuti da je voditeljicama iznimno važna bila ideja zajedništva i ravnopravnosti svih malih glumaca u postavljanju predstave pa tako nema glavnih i sporednih uloga.

Predstava "Balkanski špijun" u režiji Mije Matasić rađena je po istoimenom poznatom filmskom i kazališnom predlošku kojeg su za potrebe Gradskog kazališta Jastrebarsko uz redateljicu adaptirali Vladimir Rađenović i Iris Sečen. Radnja je ovog puta smještena u Zagreb s kraja 20. stoljeća, a u subotu će Iliju Čvorovića igrati Hrvoje Sertić, Danicu Klara Blažek, Đuru Ivan Karlo Pintar, Sonju Elizabeta Nemec i Podstanara Ivan Neumann.

Karte za predstave mogu se po cijeni od 10 kuna za dječju i 20 kuna za odraslu predstavu kupiti na ulazu u kino dvoranu sat vremena uoči predstave.

Iznimno se veselimo opet igrati za domaću publiku te se nadamo da se i publika veseli nažim izvedbama.


Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 1°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!