Posjeti Jasku!

NOVO Javni poziv za zakup montažnih objekata na manifestaciji

NOVO Javni poziv za zakup montažnih objekata na manifestaciji

Zbog pojačanog iskaza interesa organizatori s novim Javnim pozivom za zakup montažnih objekata na manifestaciji "Dana vina" ograničen je broj montažnih objekata po ponuditelju zakupa. 

Prijava po novom Javnom pozivu je 6. rujna 2023., (osobna predaja u TZGJ). 


Od 29. rujna do 1. listopada jaskanski će perivoj tako ponovno postati mjesto susreta, mjesto slavlja završetka berbe i uživanja u vinu i druženju.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje ponuda za zakup montažnih objekata na manifestaciji „Dani vina“ koja se u organizaciji Grada Jastrebarskog (u daljnjem tekstu: Grad) i Turističke zajednice Grada Jastrebarskog (u daljnjem tekstu: TZGJ), održava u periodu od 29. rujna 2023. do 1. listopada 2023. godine u Jastrebarskom na lokaciji perivoja dvorca Erdödy. U okviru manifestacije u montažnim objektima (ukupno 4 montažna objekta) koje osiguravaju organizatori Grad i TZGJ. 

Pisana ponuda s potrebnim prilozima i dokazu o uplaćenoj jamčevini dostavlja se u  zatvorenoj omotnici s naznakom „PONUDA ZA SUDJELOVANJE U JAVNOM POZIVU ZA ZAKUP MONTAŽNIH OBJEKATA NA MANIFESTACIJI „DANI VINA“-NE OTVARATI“, na adresu Turistička zajednica Grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 2, 10 450 Jastrebarsko, predajom osobno u vremenu od 9 do 15h, najkasnije do 06. rujna 2023. godine.  

Rezultati ovog Javnog poziva objavljuju se na službenoj mrežnoj stranici Turističke zajednice Grada Jastrebarskog.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 24°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!