Posjeti Jasku!

POZIV IZLAGAČIMA Dani vina

Imate zanimljive lokalne i tradicionalne proizvode, odlično. Javite nam se do 30. svibnja na info@tzgj.hr

Namjerom da predstavi široku lepezu djelatnosti, proizvoda i usluga koji djeluju na širem području Grada Jastrebarskog, kao i gostujućih izlgača, Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica Grada Jastrebarsko organiziraju 35. lipnja 2022. godine DANE VINE 2022. 

Sajam lokalnih proizvoda bit će sastavni dio trodnevne manifestacije "Dani vina", a održat će se u izuzetnom ambijentalnom prostoru perivoja dvorca Erdődy.

Dani vina bit će popraćen nizom zabavnih, sportskih te glazbenih programa kao tematskih radionica i brojnih drugih sadržaja koji se organiziraju u okviru manifestacije "Dani vina" te popratnom ugostiteljskom ponudom.

Sajam će biti izložbeno - prodajnog karaktera, a organizator se obavezuje tri dana izlagačima od 10.00 do 20.00 sati besplatno ustupiti izložbeno - prodajni štand. Izlagače koji imaju vlastiti štand, molimo da to navedu u prijavi.

Prijave zainteresiranih primaju se do 30. svibnja 2022., uz napomenu da su izlagači dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.

Napomena: manifestacija se održava na vanjskom otvorenom izložbenom prostoru, a u slučaju loših vremenskih neprilika odgađa se za slijedeći vikend.

Poziv i obrazac PRIJAVE za sudjelovanje nalazi se u prilogu ili možete preuzeti sa stranice  www.tzgj.hr 
Prijavu molimo vratiti popunjenu  najkasnije do 30. svibnja 2022. godine na e-mail adresu: info@tzgj.hr 

Detaljnije informacije na 0912509458 – Petra Masnec 

U slučaju bilo kakvih pitanja, rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i zahtjeve.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 19°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 93%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!