Posjeti Jasku!

Turistička zajednica Zagrebačke županije ponovno poziva fotografe na sudjelovanje u natječaju „Photo Zagreb County“

Turistička zajednica Zagrebačke Županije ponovno poziva fotografe na sudjelovanje u natječaju „Photo Zagreb County“

Turistička zajednica Zagrebačke županije sa zadovoljstvom najavljuje četvrto izdanje svog popularnog fotografskog natječaja Photo Zagreb County. Nakon iznimnog uspjeha prethodnih godina, pozivamo sve ljubitelje fotografije da nam se pridruže u ovoj kreativnoj avanturi i otkriju ljepote Zagrebačke županije kroz svoj objektiv.

Ovogodišnji natječaj, koji će biti objavljen u srijedu, 15. svibnja 2024. godine, predstavlja izuzetnu priliku za sve fotografe, kako amatere tako i profesionalce, da pokažu svoj talent i kreativnost. Uz šest raznovrsnih tema, od aktivnog boravka u prirodi do eno-gastro motiva, pružamo vam priliku da istražite i zabilježite raznolikost naše prekrasne županije.

Osim prilike za osvajanje vrijednih nagrada, uključujući wellness vikend, večeru za dvoje i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije, najbolji radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi, pružajući autorima priliku za dodatno predstavljanje, ali i priznanje.

Prijave za sudjelovanje otvorene su od 15. svibnja do 15. lipnja 2024. godine. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija o natječaju i načinu prijave na poveznici.

Pridružite nam se u ovoj fotografskoj avanturi i zajedno istražimo ljepote Zagrebačke županije kroz objektiv!

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 24°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!