Posjeti Jasku!

Upoznaj eno i gastro Jasku

Upoznaj eno i gastro Jasku

Turistička zajednica grada Jastrebarskog obilježit će Međunarodni dan turističkih vodiča, a sudionici će doživjeti Jasku svim osjetilima.

Povodom toga, organizirane su dvije turističke ture, vinska koja se održava 24. veljače i gastro tura 25. veljače, a obje pod vodstvom prve lokalne turističke vodičice Zvjezdane Domladovac.

Vinska tura uključit će obilazak vinarije Jagunić i vinarije Režek na Plešivici. Domaćini će sudionike uvesti u svoj svijet vinogradarstva i vinarstva kroz vođenu degustaciju. Vinska tura krenut će u 16 sati organiziranim polaskom sa Strossmayerova trga.

Gastro pak tura podrazumijeva obilazak dva domaćinstva, OPG Šestak te novootvorenog Izletišta Pri kapeli. Domaćini će sudionicima predstaviti svoje lokalne proizvode, tako će domaćin sirane prezentirati svoje mliječne proizvode, a u novotvorenom izletištu biti će prilike da sudionici saznaju sve o autohtonom slanom jaskanskom kolaču, Copanjeku. Gastro tura krenut će također u 16 sati organiziranim polaskom sa Strossmayerova trga.

Kako sudjelovati?

Za obje ture obavezna je prijava putem e-maila info@tzgj.hr , dok je broj prijavljenih ograničen na 8 po turi s time da jedna osoba može sudjelovati samo na jednoj turi. Prijava uključuje ime i prezime, kao i najavu eventualnih restrikcija u prehrani. Osim toga, u komentaru objave na Facebook profilu Turističke zajednice potrebno je navesti razlog zašto baš vi trebate sudjelovati na odabranoj turističkoj turi, a sudionike će odabrati građani brojem lajkova njihovih komentara.

Rok za prijavu i sudjelovanje je do 22. veljače ili do popunjena mjesta.

TZGJ zadržava sva prava odgode i/ili otkazivanja.

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 10°C
  • Vj. 5km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!