Posjeti Jasku!

Velimir Zajec dolazi u Jastrebarsko promovirati svoju biografiju i družiti se s navijačima

Velimir Zajec dolazi u Jastrebarsko promovirati svoju biografiju i družiti se s navijačima

Velimir Zajec nastupit će ovog petka, 10. ožujka u 19 sati u Jastrebarskom. Ipak, neće to biti na nekom nogometnom terenu već će u Centru za kulturu u Jastrebarskom predstaviti svoju veliku biografiju koja je lani izašla iz tiska.

Ulaz na promociju je slobodan, a nakon razgovora o knjizi i svojoj karijeri, Zajec će i potpisivati svoju biografiju.

- Još od prošlogodišnje velike promocije knjige stalno dobivam pozive mnogih Dinamovaca i zaljubljenika u sport diljem Zagreba i Hrvatske, a takve pozive mi je uvijek teško odbiti. Nažalost, zbog raznih obveza u Grčkoj nismo do sada mogli napraviti puno promocija po Dinamovim sredinama, ali sad ćemo to pokušati nadoknaditi. Veselim se tim druženjima i razgovorima ne samo s navijačima, već i s brojnim svojim prijateljima, suigračima i igračima - kazao je Velimir Zajec uoči promocije.

Inače Zajec u blizini Jastrebarskog ima svoju vikendicu za koju se vežu brojne anegdote raznih sportskih novinara, igrača i drugih prijatelja.

- Iako je vikendica u Draganiću, ja to stalno zovem “u Jaski” pa zbunim sugovornike. Tako da mogu reći da dolazim doma, ako ništa drugo kod susjeda - dodao je Zajec.

Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” puštena je prije godinu dana u prodaju, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.

Također, u knjizi se nalazi i preko 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Knjiga je naišla i na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara, a na promocijama moći će kupiti 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Vrijeme u Jaski

  • 6°C
  • Vj. 2km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!