Posjeti Jasku!

WRC RALLY eno-gastro tura na Plešivici

WRC RALLY eno-gastro tura na Plešivici

Natjecatelji su bili raspoređeni u dvije kategorije: slobodna kategorija u kojoj su sudjelovale 23 natjecateljske ekipe i kategorija Dobrovoljnih vatrogasnih društava u kojoj je sudjelovalo 9 DVD-ova sa područja Zagrebačke županije.

Posebna čast ove godine je bila ugostiti i „ministarske pregače“ u sastavu: ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić i Nadica Žužak iz Ministarstva poduzetništva i obrta, koji su u „Ministarskom kotlu“ spravili vrlo primamljivu, ukusnu kotlovinu koju su svi željeli kušati te su osvojili šesto mjesto.

Stručni žiri u sastavu: predsjednik žirija Robert Slezak, poznati „chef“, Branko Uvodić, voditelj emisije „Lijepom našom“, Rene Karaman, novinar časopisa Menu za gastronomiju i turizam, Goran Vuljar, predstavnik glavnog sponzora Limarije Sebastijan te Silvano Gospodarić sa Narodnog radija; isprobao je kotlovinu svake ekipe i donio sljedeće rezultate:

Prvo mjesto u slobodnoj kategoriji osvojila je ekipa „Prigorski bećari“ koji su najbolju kotlovinu, popratili i odličnom svirkom, dok je u kategoriji DVD-a, najbolju kotlovinu pripravila ekipa DVD-a Jastrebarsko.

Drugo mjesto u slobodnoj kategoriji osvojila je ekipa poznatog „Princess centra“, a u vatrogasnoj konkurenciji DVD Hrašće.

Treće mjesto u slobodnoj kategoriji je osvojio jaskanski ugostitelj, „Pepperoni/Kalimero“, dok je u vatrogasnoj konkurenciji treće mjesto osvojila ekipa DVD-a Cvetković.

Svih šest ekipa nagrađeno je bogatim nagradama sponzora – Limarije Sebastijan d.o.o..

Rekordne 32 prijavljene ekipe, uvaženi gosti kuhari, brojni posjetitelji i navijači te odlična atmosfera na jaskanskom Sajmištu obilježili su ovogodišnji, najbolji do sada KotloVINA show.

 

Nazad

Panoramska šetnja

Kamere uživo

Ne propustite!

Ostala događanja

Vrijeme u Jaski

  • 10°C
  • Vj. 1km/h
  • Vl. 100%
Prognoza za 6 dana

Pošaljite E-razglednicu iz Jastrebarskog

Instagram Facebook

Pratite nas i na društvenim mrežama!