KORAK
Blanc
de Blancs
2016.

Chardonnay koji dozrijeva 48 mjeseci u boci na kvascima, bazno vino odležano u velikoj drvenoj bačvi.

Polako se otvara, svake minute aroma je bogatija, krušku i limun obogaćuju breskva pa kesten, korica kruha, brioš... Okus je raskošan.

Vino za posebne prilike. Može popratiti obrok od predjela do deserta.

KORAK
Rosé
Nature
2017.

Dobiven od pinota crnog, bazno vino fermentirano i odležano u barrique bačvicama te nakon toga tri godine na kvascima u boci.

Zrelih je, a nježnih aroma, sasvim suho i finih tanina, za marinirano meso tune ili sabljarke, najfinija jela od lososa, steakove…

Poslužite ga ohlađeno u široj champagne čaši. Idealna temperatura za posluživanje je 6–8 °C.

Vinogradarstvo i vinarstvo Korak
Plešivica 34, Jastrebarsko
+385 99 2764 204 / korak@korakwinery.com


Narudžbe i informacije